Featured music: Viktor Király

I'm not saying, that i'm not prejudiced. I admit it. Because i like Viktor Kiraly's music, songs and everything! His new single Running out of time featuring DMC is probably his best song ever. 
First time it didn't catch my eye (or ears), but then after few days i listened the song again, and again... Right now; can't get it out of my head!

You can say he is not so good, or not a real hungarian - all i can say for this: bullsh*t!!!!! Also you can say, the song is a bit like Bruno Mars' Locked out of heaven... Why? Because of the same style? Or 'cause of the counting at the beginning? That's not a Bruno copy, folks. Thats a great possible hit single!

Viktor wrote the song, with the help of Diamond Duggal. Who is a great well known producer! He produced Shania Twain's awsome album Up! and Duggal did Fire, which was Viktor's last single. 

Viktor and DMC already shot a video for the single, we hope it will be released soon. Anyway, i still wait for Exhale. He told me on Facebook, that we can hear the full song soon. But, hey! I am still waiting, and ...nothing. Viktor, you are running out of time! :)

Nem mintha nem lennék elfogult, de nagyon is az vagyok. De az új Király Viktor nóta, egészen észveszejtő!
Első hallásra, olyan nagyon nem ragadott meg a Running out of time. Aztán eltelt pár nap és újra meg újra hallottam, most meg már úgy beette magát a fülembe, hogy képtelen vagyok kiverni onnan.

Lehet azt mondani Viktorra, hogy ilyen meg olyan, meg hogy a dal Bruno Marsra hajaz. De akkor is jó! Amúgy meg, miért lenne Bruno Marsos? Mert hasonló a stílus? Mert számol az énekes a dal elején?
Fú, öcsém, akkor ez már koppintás! :P A francokat!

A Running out of time egy nagyon jó szám, véleményem szerint kár az Eurovízióra pazarolni egy ilyen nagy potenciállal rendelkező dalt. De, hát az énekes tudja, mit akar vele kezdeni. Az tuti, hogy azt látom Viktoron: nem nagyon akar belenyugodni abba, hogy nem jutott még ki az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Vissza a dalhoz... A Run DMC egyik fele, vagyis DMC rappel a Running out of time-ban. Na, nekem pl. ez is tetszik. Viktor majdnem minden dalában van rap betét, ez feldobja a nótákat. Ad egy kis fűszerezést úgymond.

A dalt Viktor szerezte, de azért kapott némi segítséget is. Nem kisebb producer mint Diamond Duggal segédkezett a magyar előadónak a Running out of timenál. Róla azt kell tudni, hogy Mercury díjra és Grammyre  is jelölték már. Nevéhez kötődik például Shania Twain 2002-ben megjelent nagysikerű Up című lemeze. Na, meg Király Viktor tavalyi nagy slágere a Fire is! Amit ugyancsak nagyon szerettünk...

Vitkor és DMC közös klipet is forgattak a Running out of timehoz, reméljük mihamarabb megjelenik. De én még mindig az Exhale című számot várom, amiről azt ígérte Viktor, hogy hamarosan az is teljes egészében hallható lesz. Hát, még mindig tűkön ülve várom.... ;-)



0 megjegyzés: