Spring breaker songz - Little Mix, Miley, Selena

First of all, here is the brand new single by Little Mix. The four membered girlgroup popped up in X-Factor UK and they started rising after released DNA album's first single Wings. The brand new song features Missy Elliott and titled as How ya doin'. I can tell, it's pretty cool!

Először is nézzük meg a Little Mix új klipjét, mely a How ya doin' címre  hallgat és Missy Elliott rap betétjét is tartalmazza. A brit lánycsapat az X-Factor angol szériájában tűnt fel és azután kezdtek szárnyalásba, hogy kiadták a DNA című lemezük első kislemezét a Wingset. Ez is egy nagyon remek dalocska.



Selena Gomez to release new single and video, Come and get it. The 20 year old singer told, that she wanted to create some fun, sassy but unexpected with this song. I think, she did it well. The new song contains some indian music detail and it's a very new sound of hers. The video is set to release today! Can't wait to see it.

Ma jelenik meg Selena Gomez új videója a Come and get it című dalához. A szám egy egészen új hangzást reprezentál, kicsit indais kicsit keleties. A 20 éves énekesnő a dalról szólván azt mondta, hogy valami szórakoztató, új ám váratlan dolgot akart csinálni. Szerintem ez sikerült neki. Egész jó nótát dobott össze Selenának Ester Dean, Mikkel S. Erikssen és Stargate. Jól hallatszik a dalon a szakértő kezek munkája!

  

The newly reincarnated bad guy of the modern hip-hop era and the very versatile disney pop princess collaborated for a fresh new track. Snoop Lion got Miley Cyrus on his side for Ashtrays and Heartbreaks. It was a surprise to me, this duo and Miley's performance for the song. Pretty cool! She is a grown woman now, we have to admit. A real artist...

Az épp most reinkarnálódott rapper és a popvilág legsokoldalúbb disney hercegnője együtt! Snoop Lion Miley Cyrusszal dolgozott az Ashtrays and Heartbreaks című számon.  Számomra  meglepetés volt ez az együttműködés és annak eredménye is. De nagyon jó kis duett lett belőle, egy igazi lazulós, tavaszi sláger, amire bárki lötyöghet. A disneysztár felnőtt és igazi énekesnővé érett, ezt meg kell hagyni.


0 megjegyzés: