Cassie released RockaByeBaby - FREE!



Finally the young talent, fashonista and singer released her long awaited new material. Cassie shared free music with her fans and supporters. The mixtape titled as RockaByeBaby was inspired by iconic movie New Jack City. Cassie told it is about girl power, and Diddy helped her to find the concept of the mixtape. 
RockaByeBaby contains 13 tracks featuring Fabolous, Pusha T, Too Short, Ester Dean, Meek Mill, Jeremih and as you may all already know Wiz Khalifa and Rick Ross. 

Download RockaByeBaby here! 


Végre kiadta Cassie azt a hat éve várt zenei anyagot, amiért már minden Cassie fan áhítozott. A RockaByeBaby ötletét az ikonikus film adta a New Jack City. Cassie azt mondta, nem is annyira gengszterség a lényeg, hanem a csaj-erő. Diddy is segített az énekesnőnek, hogy megtalálja a megfelelő koncepciót a mixtapenek.
13 új dal került fel a világhálóra, köztük egy-egy duett Fabolousszal, Pusha Tvel, Too Short közreműködésével, Ester Deannel, Meek Millel és Jeremihval. No, meg ahogy sokan már tudjátok Rick Ross és Wiz Khalifa is közreműködött.

Eközben persze Cassie készíti a várva várt második lemezt, ami persze nem ingyenes formában jelenik meg... :D

Töltsd le a RockaByeBaby című új Cassie mixtapet! Katt ide! 


0 megjegyzés: