Díva-dömping

Zenében gazdag az idei ősz. Kesha visszatért, ahogyan nagy kedvencünk Christina Aguilera is új nótával jelentkezik, ami igazi masszív szuperslágernek ígérkezik. De Rihanna sem áll le a sláger gyártással, új dalt tett közzé és várhatóan új lemez vagy kiadvány is követi majd. A nagy túlélő Kylie Minogue is menetel, a Timebomb sikere után itt az újabb csapás a popvilágra a Flower. De ne hagyjuk ki a sorból másik kedvencünket, a tündöklő tehetséget Rita Orat sem, aki negyedik klipjét készül kiadni.

Rihanna újdonságát a Diamonds című dalt sokan úgy nevezik, mint hipnotikus sláger, vagy ballada. Szerintem egyik sem, csupán arról van szó, hogy a Def Jam díva felnőtt és egészen újszerű hangzást kapunk majd a hetedik stúdiólemeztől.



Hogy a DefJam díváknál maradjunk, vessünk egy közelebbi pillantást Rita Ora epikus erejű új kislemez dalára a Shine ya light-ra! A Chris Loco és Fraser T által jegyzett dalhoz Rita szülővárosában Pristinában, Koszovóban forgattak klipet. Szerintem ütős lesz, a videó. A dal november 4-én jelenik meg, várhatóan akkortájt jön ki a videó is. 


Christina Aguileráról az elmúlt években, hónapokban botrányai, válása, állítólagos leszbikus kapcsolata és a the Voice kapcsán hallhattunk. No meg a Moves like Jagger óriási sikerével összefüggésben, melyben Adam Levine-nel alkottak bombasztikus párost. Az előző lemeze - habár azt senki sem veszi figyelembe, hogy én imádtam - bukás lett a kritikusok szerint. Az új kislemez dal hallatán azonban sokan azon a véleményen vannak, hogy a szupersztár most tényleg visszatér és most tényleg odacsap minden feltörekvő sztárocskának. A Your body provokatív, ütős, jól összerakott, modern, de egyben 'christinás'. A klip is megjelent, amiben Christina igazi gettódívaként feszít, igaz gömbölyded, de remekül néz ki. A november 13-án megjelenő Lotus című nagylemez első dala.

0 megjegyzés: